Praktisch

De Hoffkliniek, Dé boetiek-kliniek

Zoekt u naar de beste plastisch chirurg in Nederland of België? Gaat het u niet om goedkope plastische chirurgie maar bent u geïnteresseerd in kwaliteit en kiest u daarom voor de beste plastische chirurgie kliniek die u kunt vinden? Neemt u geen genoegen met een cosmetisch chirurg maar richt u uw zoektocht op een wettelijk erkend, ervaren en bevoegd plastisch chirurg? Dan bent u bij de HOFFkliniek van de bekende plastisch chirurg Dr. Jeff Hoeyberghs aan het juiste adres!

De HOFFkliniek is al eens door voormalig cliënten betiteld als ‘de beste plastische chirurgie kliniek’ en dat zegt iets: deze tevreden patiënten zijn blij met de resultaten!

Cosmetische of Esthetische Chirurgie is tegenwoordig geen taboe meer. Zo kan goede plastische chirurgie van het gezicht of lichaam ervoor zorgen dat u weer (meer) zelfvertrouwen krijgt of dat u van een (vaak jarenlang) complex wordt verlost. De prijzen voor plastische chirurgie liggen niet hoger dan een gemiddelde gezinsvakantie naar de zon.

Kiezen voor eerlijkheid, kwaliteit en veiligheid

“Er verschijnen steeds meer bedrijven op het internet die cosmetische chirurgie aanbieden. Om teleurstellingen te voorkomen is het van groot belang dat u door een ervaren en bevoegd plastisch chirurg wordt behandeld. De titel Plastisch Chirurg” is een beschermde titel. Daarentegen zijn de titels ‘cosmetisch chirurg’, ‘plastisch aangezichtschirurg’ of ‘cosmetisch arts’ niet wettelijk erkend.

  • De HOFFkliniek is een privékliniek voor esthetische chirurgie: u komt hier niet in contact met zieke patienten, dus -in principe- ook niet met ziekenhuisbacteriën
  • Dr. Hoeyberghs is een zeer toegewijd en eerlijk plastisch chirurg met meer dan 30 jaar ervaring en vele duizenden patiënten
  • Geen narcose, maar intravasculaire slaapverdoving en lokale verdoving: enkel dagopnames
  • All-inclusive prijzen plastische chirurgie, inclusief nazorg en eventuele verfraaiiende chirurgie

We begeleiden je van, van je eerste consult tot de nazorg.

1.
Telefonisch contact
2.
Adviesgesprek met arts
3.
De behandeling
4.
Nazorg