Lippen

Lippen

Een welgevormde mond en mooie lippen staan voor een schoonheidsideaal. Er worden dan ook steeds vaker ingrepen aan de lippen uitgevoerd.

Een lipcorrectie kan het uiterlijk fel beïnvloeden, omdat de mond erg bepalend is voor het karakter van het gezicht. Te grote, te volle, te smalle of hangende lippen kunnen middels een kleine ingreep gecorrigeerd worden

Rimpels en plooien van de huid boven de lippen kunnen minder zichtbaar gemaakt worden.

Het zogenaamde “plooirokje” verraadt de leeftijd, zeker bij rokers. Door het afschaven van de huid wordt er nieuwe elasticiteit uitgelokt.  Door deze behandeling wordt er een nieuwe huid gevormd waardoor er gedurende 4 maanden een kleurverschil mogelijk is.  Dit is perfect te camoufleren met de juiste minerale make-up.

Sommige personen hebben van nature een heel dunne bovenlip.  Ook tijdens het ouder worden kan de vorm van uw lippen veranderen.  De plastisch chirurg kan uw bovenlip liften door de afstand tussen uw bovenlip en uw neus in te korten.

Het resultaat is dat de bovenlip wat omhoog komt en het roze van de lippen meer zichtbaar wordt.  (vollere lippen)

Onze behandeling met hyaluronzuur is een veelgevraagde behandeling, vooral bij vrouwen.

De behandeling voor volle lippen is vrij eenvoudig en bestaat uit een aantal injecties in de lippen.  Nu speciale zomeractie.

BehandelingPrijs
Dermabrasie€ 600
Vlinderoperatie€ 950
  • Deze prijzen zijn een indicatie.  Definitief na offerte en het intake consult.
  • Al de prijzen zijn exclusief BTW, 21%
  • In de Hoffkliniek werkt men uitsluitend met een slaapverdoving.  De extra kostprijs hiervoor is € 350

Maak hier uw afspraak voor uw welgevormde mond en lippen.

Afspraak maken