Body tite

Body-Tite

Body Tite is een zeer specifieke techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van inwendige radiofrekwentie om de huid te verstrakken. Het vergt complexe electronische controle circuits om de weefsels veilig op te warmen, zonder ze te verbranden. Dit stimuleert de neogenese van elastine producerende cellen, die een langdurig “verjongend en verstrakkend” effect bewerkstelligen.

Ook chirurgisch gesproken is de techniek veeleisend, en een leercurve  noodzakelijk. Vandaar dat het weinig wordt toegepast in de meer commerciele centra.

Dr Hoeyberghs heeft reeds 10 jaar ervaring met deze techniek tot grote tevredenheid van de patiënten die ervoor in aanmerking komen.

De indicatiestelling is absoluut van vitaal belang. Het is  geen wondermiddels wat voor iedereen geschikt is , maar in de juiste gevalle is het ongetwijfeld de meest efficiente oplossing, die onregelmatigheden en de noodzaak tot littekens voor de verwijdering van slappe huid kan voorkomen.

De belangrijkste zones waarvoor deze techniek in aan merking komt zijn de Hals (Neck-Tite), de buik, schouder en armgedeelten, binnenkant van dijen.

De procedure.

Body-Tite is een procedure welke kan verricht worden onder plaatselijke verdoving of sedatie.

Ze wordt in de regel gecombineerd met een liposculptuur om alzo een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen.

Door deze methode is het in een aantal gevallen zelfs mogelijk om huidoverschot te verwijderen zonder dat er huid moet weggesneden worden.

De nazorg is vergelijkbaar met deze van een eenvoudige liposuctie, met een 3 tal weken van steunverband, waarna in de regel kan overgegaan worden tot diepe massage voor de onderhuidse verhardingen en knobbels die tot 6 maanden kunnen duren.

Wij zijn een van de weinigen in België om deze techniek, welke uit Californië komt, toe te passen.

BehandelingPrijs
Body-titevanaf € 1.900
  • Deze prijzen zijn een indicatie.  Definitief na offerte en het intake consult.
  • Al de prijzen zijn exclusief BTW, 21%
  • Behandeling is inclusief slaapverdoving

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.