Dagverhuur accommodatie

Bent u een chirurg met meer patiënten dan operatietijd? Heeft u een gespecialiseerd ondersteunend team?

Chirurgie kliniek met een speciale invalshoek – Topgeneeskunde in stijl

De HOFFkliniek dankt haar naam aan de eerste letters van de achternaam en de laatste letters van de voornaam van haar oprichter en hoofd-chirurg Dr. JEFF HOEYBERGHS. Ze ligt op het  prinsenhof in Maaseik, vlak bij de snelweg tussen Eindhoven en Maastricht.

Deze chirurgie kliniek in België werd ontworpen door dr. Hoeyberghs, de meest bekende plastisch chirurg van België én Nederland die door zijn patienten en serieuze collega’s gewaardeerd wordt omwille van zijn zeer uitgebreide ervaring in de plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie.

Onze “boutique” kliniek is uniek in haar soort: hypermoderne apparatuur en de nieuwste luchtbehandeling in een geklasseerd historisch herenhuis waar we met een klein, maar zeer ervaren team het welzijn van onze patiënten centraal stellen. De sfeer ademt een traditionele rust en kwaliteit uit.

Hoewel algemene narcoses perfect kunnen plaatsgrijpen, is het hele efficiënte patiënten circulatie systeem, operatiekwartier en vercouverruimte, principieel ontworpen voor dag-chirurgie onder intra veneuze sedatie.

De luchtbehandeling is van een industrieel “clean air room classe D” niveau wat zelfs intraoculaire cirururgie  in veiligheid toelaat.

Buiten het ganse spectrum aan plastische chirurgie, leent dit systeem zich bijzonder goed voor de snelle turnover van alle dagchirurgie en kort verblijf indicaties. De basis faciliteit kan bijvoorbeeld vlot aangepast worden voor orthopedie, urologie, perifere neurochirurgie, vasculaire, gastrointestinale, maxillofaciale, NKO  en gynaecologisch chirurgie.

Het aparte, luchtbehandelde operatiekwartier op het gelijkvloers, wordt ondersteund door de receptie, consultatier- en onderzoeks localen, steriele en niet steriele voorraden en staffruimten op de eersre en tweede verdieping.

De faciliteit van de HOFFkliniek met haar bevoorradings- en onderhoudssysteem,  is per dag te huur voor chirurgen met hun ondersteunde team voor de omkadering van hun kwaliteitsgecontroleerde zorg.

Meer interesse in dag verhuur van de Hoffkliniek?

Contacteer ons