Borstvergroting

Borstvergroting

Een borstvergroting wordt uitgevoerd wanneer de borsten tijdens de puberteit te klein zijn gebleven.  Ook wanneer de borsten ongelijk van grootte zijn of wanneer het volume van de borsten afgenomen is na een zwangerschap, na borstvoeding, na dieet, …. of gewoon door ouderdom kan een borstvergroting de oplossing bieden.

 

De details van deze ingreep alsook de maat van de implantaten worden in samenspraak met de chirurg tijdens de consultatie besproken.

Uiteraard houdt dokter Jeff Hoeyberghs rekening met uw specifieke wensen maar ook met uw unieke anatomie.

De insnede kan via oksel, tepelhof of onderaan de borst. Meestal wordt het implantaat grotendeels, maar niet volledig, achter de spier gezet (dual plane techniek).

 

Veel gestelde vragen rond een borstvergroting, vindt u op onze veelgestelde vragen.

De Hoffkliniek gebruikt enkel gel prothesen met een ruwe of ultrafijn geruwde wand. De mousse- en waterimplantaten zijn vervangen door deze nieuwste generatie siliconen implantaten.

Een borstvergroting is een van de meest gevraagde esthetische ingrepen. Een mooie borst bepaalt in grote mate het lichaamsbeeld en het zelfvertrouwen van de vrouw. Door de vooruitgang van de plastische chirurgie en de ontwikkeling van nieuwe technieken is een borstvergroting één van de veiligste procedures en kan deze ook perfect als dagbehandeling gebeuren.

BehandelingPrijs (inclusief IVS)
Borstvergroting€ 4.150
  • Deze prijzen zijn een indicatie.  Definitief na offerte en het intake consult.
  • Al de prijzen zijn exclusief BTW, 21%
  • Behandelingen inclusief slaapverdoving

1.
Telefonisch contact
2.
Adviesgesprek met arts
3.
De behandeling
4.
Nazorg