Benen en voeten

Benen en voeten

De benen zijn één van de belangrijkste onderdelen van een lichaam: goed functioneren is noodzakelijk voor een goede lichaamshouding en gezonde beweging. Daarom dat mooie sterke benen zo aantrekkelijk zijn. Sommige mensen hebben door aangeboren of verworven omstandigheden minder mooie benen. Bij een aantal van hen kan plastische chirurgie helpen.

Bij opmerkelijk gewichtsverlies, na een zwangerschap of door veroudering neemt de elasticiteit van de huid aanzienlijk af. Hierdoor kan de binnenzijde van uw bovenbenen met overtollige slappe huid te kampen krijgen. Een dijbeenlift kan u hiervoor een uitweg bieden. Het vergt het wegsnijden van huid en onderhuids vetweefsel in een litteken in de lies, bilplooi en/of binnenkant van de dij, eventueel zelfs tot voorbij het kniegewricht.

Het is gewoonlijk een zeer uitgebreide ingreep waarbij de levensstijl ernstig zal beperkt zijn in de weken na de operatie.

Goed overleg met de ervaren, behandelende chirurg is essentieel en een nabije opvolging van het genezingsproces belangrijk.

Bij de juiste patiënten is dit een zeer dankbare operatie die niet alleen de contour van de dijen verbeterd, maar niet zelden ook afrekent met functionele klachten van wrijving van overtollige weefsels tussen de benen.

Wanneer u ontevreden bent over de vorm en de grootte van de kuiten kan het zijn dat u bijvoorbeeld liever geen rokken of korte broeken draag. In veel gevallen hebben kuitoefeningen geen effect en soms kan er ook sprake zijn van een geboren kuitafwijking.

Bij een kuitvergroting worden één of twee protheses via een kleine snee in de knieholte onder de kuitspier gebracht om zo het volume te herstellen.

Voor een veilig, goed en blijvend resultaat is de juiste chirurgische methode essentieel. Zoals in zoveel gevallen is hiervoor de nodige ervaring en klinisch oordelingsvermogen van groot belang.

Indien goed uitgevoerd is de kuitvergroting een zeer dankbare operatie, waarbij patiënten verbazend snel weer hun gewone leven kunnen hervatten. In geval van complicaties moet men wel voorbereid zijn op een meer uitgerekt herstelproces wat de nodige discipline vergt.

BehandelingPrijs
Dij-been-lift€ 5.500
Kuitimplantaten€ 4.000
Dijlift€ 4.500
  • Deze prijzen zijn een indicatie.  Definitief na offerte en het intake consult.
  • Al de prijzen zijn exclusief BTW, 21%

Interesse? Neem gerust contact op.