Oren

Oren

De grootte, plaats en vorm van het oor is belangrijk in verband met de harmonie van het gezicht.

Pesterijen omwille van de zogenaamde flaporen hebben een gigantisch negatieve invloed op het zelfbeeld van kinderen en jongvolwassenen. Een oorcorrectie zorgt hier niet alleen voor esthetisch resultaat, maar lost zonder twijfel meteen het trauma op! Een laag zelfbeeld en de daarbij horende complexen worden zo effectief behandeld.

 De stem van de schoonheid klinkt zacht,

ze dringt alleen door tot de gevoeligste oren.

Met een oorcorrectie verhelpen we afstaande oren. Door het kraakbeen apart van de huid te bewerken wordt een blijvende correctie gegarandeerd. Waar nodig kunnen we ook de oorschelp verkleinen.

Na de operatie staan de oren dichter tegen het hoofd. Hoewel technische precisie en vakmanschap essentieel zijn voor het best mogelijke resultaat, is het voor de patiënt een relatief eenvoudige ingreep.  Hou er wel rekening mee dat u gedurende 5 dagen een hoofdverband draagt.

Ergens achter blijven haken met je oorbel, waardoor je oorlel is uitgescheurd???

Er zijn van tal van redenen waarom je iets aan je oorlel zou laten doen. Uitgerekte oorbelgaatjes, stretchers of  van nature te grote oorlellen … .

Dit alles is te verhelpen in de Hoffkliniek, plan nu uw consult in.

Abnormaal grote oorschelpen kunnen het best worden behandeld tijdens de vroegste kinderjaren. De behandeling bestaat uit een operatie waarbij aan de achterkant van de oren een opening wordt gemaakt waarna het oor wordt verkleind door delen van de huid en het kraakbeen weg te nemen.

BehandelingPrijs
Oorschelp€ 2.400*
Oorlelcorrectie beide oren€ 600*
Oorschelpverkleining: beide oren€ 1.800*
  • Deze prijzen zijn een indicatie.  Definitief na offerte en het intake consult.
  • Al de prijzen zijn exclusief BTW, 21%
  • *In de Hoffkliniek werkt men uitsluitend met een slaapverdoving.  De extra kostprijs hiervoor is € 350

Klik hier voor uw afspraak voor uw oorcorrectie.

Afspraak maken