Prijzen Plastische Chirurgie

Verduidelijking prijslijsten

De prijzen voor Plastische Chirurgie die op deze website bij de betreffende behandelzone's zijn vermeld, zijn maximum richtprijzen voor gezonde patiënten en zijn exclusief BTW. Deze prijzen zijn slechts indicatief. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult. Tijdens het consult bepaalt de chirurg samen met u de ingreep en de prijs.

De prijzen zijn inclusief :

  • alle controles
  • noodzakelijke drukverbanden
  • eventuele correcties

Wij gebruiken geen narcose maar een lokale verdoving al dan niet in combinatie met een IVS - intraveneuze sedatie (roesje).

Nieuwe patiënten kunnen OP AFSPRAAK naar onze standaard consultatiemomenten komen. Best plannen we dit dan samen telefonisch in:

vaste lijn:   +32 89 50 31 11
mobiel:       +32 474 45 25 45

Wij zijn altijd bereikbaar. Zijn onze lijnen bezet? Spreek gerust een boodschap in en wij bellen u zo snel mogelijk, maar zeker binnen 24 uur terug!

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult