Nazorg bij Liposculptuur

Nazorg bij Liposuctie, Liposculptuur en Huidverstrakking methodeU kunt de dag van de ingreep nog naar huis. Tot 48u na de liposculptuur lekt er vocht uit de wondjes. Het betreft hier de ingebrachte vloeistof. Dit vochtverlies stopt spontaan. 


Meteen na de liposculptuur wordt u een speciale lipopanty aangemeten. Die lipopanty gaat de ergste zwelling tegen en dient drie weken dag en nacht gedragen te worden. Om te douchen kunt u de lipopanty uiteraard even uitdoen.

De eerste week na de ingreep zult u wat stijf zijn en een gekneusd gevoel hebben op de behandelde zones. Vooral de eerste 2 dagen bent u daar nog gezwollen en blauw. Rust daarom de eerste 2 dagen goed, zodat het lichaam kan herstellen.

Dr. Hoeyberghs hecht de wondjes doorgaans niet, zodat het vocht alle kans krijgt om weg te vloeien. De littekens van deze gaatjes zijn bijzonder klein en worden nagenoeg onzichtbaar.

Na de eerste ontzwelling kan een reeks van lymfedrainages laten uitvoeren door een ervaren therapeut om het ontzwellingsproces nog verder te versnellen.

Met intensief sporten wacht u beter een viertal weken. Ook de zon kunt u de eerste weken best mijden.

Littekens

Eventuele littekens zijn minimaal en worden na verloop van tijd quasi onzichtbaar. 


Het resultaat van een liposculptuur is definitief. Na de puberteit stopt het menselijk lichaam namelijk met de aanmaak van vetcellen. En vermits een liposculptuur net die cellen verwijdert, garandeert deze ingreep dus blijvende resultaten. De resterende vetcellen kunnen wel nog opzwellen door verkeerde voedingsgewoontes. Hiervoor is een gezonder leefpatroon aangewezen.

Informatieve film over liposuctie

Dr. Hoeyberghs laat zien hoe een liposuctie operatie gebeurd.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult