De Kliniek

PLASTISCHE CHIRURGIE KLINIEK MET SPECIALISATIE ESTHETISCHE CHIRURGIE  - Schoonheid in stijl

HOFFkliniek is een plastische chirurgie kliniek met specialisatie Esthethische ChirurgieDe HOFFkliniek dankt haar naam aan de eerste letters van de achternaam en de laatste letters van de voornaam van haar oprichter en hoofd-chirurg Dr. JEFF HOEYBERGHS.

Werkzaam in deze plastische chirurgie kliniek in België is dr. Hoeyberghs, de meest bekende plastisch chirurg van België én Nederland die door zijn patienten en serieuze collega's gewaardeerd wordt omwille van zijn zeer uitgebreide ervaring in de plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie.

Onze plastische chirurgie kliniek is een privéziekenhuis die uniek in haar soort is: hypermoderne apparatuur en de nieuwste luchtbehandeling in een geklasseerd historisch herenhuis waar we met een klein, maar zeer ervaren team het welzijn van onze patiënten centraal stellen.

Dr. Hoeyberghs: "Perfect voor de terecht veeleisende patient, die hoffelijk behandeld moet worden! Mag ik een beetje trots zijn op wat we hier verwezenlijkt hebben?"  

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult