DE BOETIEK-KLINIEK: Kleinschaligheid ten dienste van de patiënt

In de cosmetische chirurgie heb je als patiënt de keuze!  Enerzijds zijn er de meer commerciële "company"-klinieken, die een harde marketinglijn voeren en waar de chirurgen anoniem zijn of snel wisselen. Anderzijds zijn er de gereputeerde plastisch chirurgen die op zichzelf werken omdat ze graag hun eigenheid willen behouden en de arts-patiëntentrelatie op de eerste plaats zetten.

Dokter Hoeyberghs zocht bewust naar een kleinschalige en huiselijke sfeer. Dit vormt voor hem het antwoord op het toenemende probleem van  onpersoonlijke, vaak wisselende en/of anonieme chirurgen wiens eerste contact met de patiënt vaak pas op de operatietafel zelf gebeurt. In de HOFFkliniek sta je als patiënt vanaf het eerste consult tot en met de nazorg steeds in contact met de chirurg. De dokter is, door zijn jarenlange ervaring, geen praatjesmaker: hij is eerlijk, zeer direct en kent vooral de grenzen van zijn vak en het menselijk lichaam.

Dokter Jeff Hoeyberghs: "Weinigen krijgen de kans om op het toppunt van hun carriere hun hele beroepsomgeving opnieuw uit te vinden. Na 14 jaar van pioneering als oprichter en bezieler van de Wellness Kliniek, was het ontnuchterend om vast te stellen dat ik op een aantal vlakken was vastgeroest in mijn eigen systemen. Door elk onderdeel van mijn vakgebied opnieuw en met een frisse blik te analyseren, kon ik er de hedendaagse technologie dan ook als vanzelfsprekend in verwerken. Het was een boeiend avontuur waarin ik al mijn probleemoplossende creativiteit kwijt kon (en nodig had). Ik ben blij dat ik die kans kreeg en nog blijer nu ik zie hoe mijn patiënten dit waarderen!"

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult