HOFFkliniek Plastische Chirurgie

Dr. Jeff Hoeybergs

Consulten

Afspraak maken met de HOFFkliniek

Voor al uw vragen, een afspraak of een advies, mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nieuwe patiënten kunnen OP AFSPRAAK naar onze standaard consultatiemomenten komen. Best plannen we dit dan samen telefonisch in:

vaste lijn:   +32 89 50 31 11
mobiel:       +32 474 45 25 45

Wij zijn altijd bereikbaar. Zijn onze lijnen bezet? Spreek gerust een boodschap in en wij bellen u zo snel mogelijk, maar zeker binnen 24 uur terug!

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult

Parkeren

Ondergrondse parking “Bospoort” (P1), bereikbaar via Maastrichtersteenweg / Plantage: na de Aldi (aan uw rechterkant) meteen RECHTS en dan onder supermarkt Delhaize. Hier parkeert u het eerste uur GRATIS. Wanneer u dan via uitgang PLEIN het gelijkvloers bereikt, loopt u via de overdekte gaanderij recht naar onze HOFFkliniek toe.

Met de auto

Vanuit België: E314 richting Genk - Aachen, afrit 32 Genk

Vanuit Nederland: E25/A2 Maastricht - Eindhoven, afrit 46 Maaseik

Vanuit Duitsland: Aachen/Heerlen, richting E25/A2 - Eindhoven, afrit 46 Maaseik

Met de trein

Vanuit België: U neemt de trein tot station Genk, daarna zijn er rechtstreekse busverbindingen naar Maaseik via bus nummer 11 of 45. Voor actuele treininformatie: www.nmbs.be of op volgend informatienummer vanuit België: 011 296600

Vanuit Nederland: U neemt de trein tot station Weert. Dit station ligt een 15-tal km van Maaseik verwijderd. U kunt nu kiezen voor openbaar voer of een taxi. Voor taxi belt u het best met Gematax (+32 478 56 68 56) te Maaseik, zodat zij u op het gepaste uur kunnen ophalen aan het station. Voor de bus kiest u vanaf station Weert voor lijn 87 tot eindstation Molenbeersel Grens. Van Molenbeersel Grens naar Maaseik Bospoort kunt u de belbus vooraf reserveren.De bushalte Bospoort ligt 100 meter van de HOFFkliniek verwijderd.

Met de bus

De dichtstbijzijnde bushalte van de HOFFkliniek bevindt zich op 50 meter en heet MAASEIK PLANTAGE. Voor de juiste vertrektijden en busnummers contacteer De Lijn (website www.delijn.be) - informatienummer: Tel. +32 11 850303.

Met de BELBUS: wanneer u in de provincie Limburg een rit met de belbus wilt reserveren, moet u op voorhand contact opnemen met de belbuscentrale. In principe kunt u uw belbusrit reserveren tot één uur voor vertrek. Voor een rit met de belbussen 711, 712, 713, 724 of 730 reserveert u minstens 1.30 uur vooraf. 

Contactgegevens belbuscentrale: Tel.: 011 850 300