Consult via email

Komt u van ver?

Een groot deel van onze patienten woont verder weg en daardoor ondernemen ze niet graag een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg. In dat geval kan een orienterend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden geregeld.

U stuurt ons dan een paar foto’s door van uw “probleemzone”, waarbij u precies beschrijft wat u stoort en wat uw verwachtingen zijn van een eventuele ingreep. De chirurg bekijkt dit dan persoonlijk en zal u een antwoord sturen met zijn advies en de eventuele kostprijs.

Laat u de ingreep graag uitvoeren, dan plannen wij een datum in. U stuurt voor bepaalde ingrepen vooraf nog een recent bloedresultaat door.

Het persoonlijk consult met de chirurg vindt dan plaats de dag voor of de dag van de ingreep. Het is belangrijk dat u voldoende op de hoogte bent van wat er gaat gebeuren. Vandaar dat hij alle tijd neemt om u uit te leggen welke procedure hij zal uitvoeren en waarom. U heeft dan nog ruim de tijd om al uw vragen te stellen.

Mocht u voor of na de ingreep nog in de buurt willen blijven, eventueel tot na het verwijderen van de hechtingen, dan helpen wij u ook graag verder:

De “gewone” hotels op wandelafstand:

www.atelier84.be  - 75 meter

www.hotel-vaneyck.be - 300 meter

www.hoteldemaaskant.be - 500 meter

Het “zorghotel” waar u (en uw begeleider) op uw gemak en in alle anonimiteit kunt herstellen van uw ingreep en onze verpleegster en dokter ook controles kunnen uitvoeren: www.hotelwilgenhof.be

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult