Liposuctie met huidverstrakking

DE NIEUWSTE LIPOSUCTIEMETHODE

Liposuctie met huidverstrakkingLiposuctie met huidverstrakkingLiposuctie met huidverstrakkingLiposuctie met huidverstrakking is de laatste ontwikkeling in cosmetische chirurgie op het gebied van Liposuctie. Deze nieuwe RFAL (Radio Frequency Assisted Liposuction) techniek maakt het vet vloeibaar door computergestuurde opwarming alvorens het uit te zuigen. Een voordeel hiervan is dat het omliggende weefsel niet aangetast wordt. Maar wellicht het grootste voordeel van deze techniek is dat het de inkrimping van de huid bevordert. Dit is vooral interessant bij mensen die, naast teveel plaatselijk vet, ook een probleem hebben met slappere huid.

Deze ingreep is voor u dus de voorkeursoptie indien u losse huid heeft en geen chirurgische procedure wil waar huid weggesneden wordt.

Deze methode gebruikt de gepatenteerde RFAL technologie om het overtollige vet zachtjes te smelten en te verwijderen door een kleine insnede op een onopvallende plaats. Door het vet voorafgaand te smelten, is de verwijdering minder traumatisch en vermindert het de kans op post-operatieve pijnen, zwelling en ongemak. Liposuctie met huidverstrakking zal de vetcellen elimineren en uw lichaam opnieuw vormgeven met de meest geavanceerde techniek op de markt.

Straktrekken van de huid

Een van de unieke kenmerken van deze methode is het feit dat de zachte weefsels veilig en zeer nauwkeurig opgewarmd worden, waardoor de huid tot 20% kan terug trekken.

Bijkomende voordelen:

MEER INFORMATIE OVER LIPOSUCTIE MET HUIDVERSTRAKKING

De HOFFkliniek in Maaseik is de eerste kliniek die deze nieuwe methode in Belgie aanbiedt. Liposuctie met huidverstrakking maakt een aantal goede behandelingen voor het eerst mogelijk.

Met name vrouwen met verslapte huid, bijvoorbeeld na een zwangerschap (de zogenaamde 'mummy tummy'), hebben veel baat bij de behandeling met deze methode. Ook mensen met een verminderde huidelasticiteit, die geen ingrijpende huidcorrigerende operatie willen ondergaan zoals een buikwandcorrectie, kunnen heel goed geholpen worden.

Verder opent de methode nieuwe mogelijkheden voor de behandeling van enkels en kuiten, gynaecomastie (mannenborsten), okselzweten, en een heel spectrum aan indicaties in gelaat, hals en décolleté.

Bij buikoverschot is het de bedoeling om met huidverstrakking een blijvend resultaat te bereiken. Omdat de mate waarin verstrakking optreedt individueel bepaald is (o.a. door leeftijd, gewicht, geslacht, genetica, levensgewoonte etc.) is hiervoor een consult noodzakelijk.

HERSTEL EN MOGELIJKE ONGEWENSTE EFFECTEN

Deze nieuwe aanpak van aangezichts- en andere huidveroudering laat geen of weinig littekens na. Wel vereist het een normale postoperatieve ontzwellings- en mogelijk ontkleuringsperiode van 2 tot 3 weken. Over het algemeen is ook een drukverband vereist. Roodheid (niet langer dan 24u) en zwelling (1-3 weken) zijn typisch voor een huid die terugtrekt. 

EINDRESULTATEN

6-12 weken na de ingreep zijn de definitieve resultaten zichtbaar: spectaculaire versteviging van de huid en opnieuw gevormd collageen.

WAARSCHUWING

Hoe indrukwekkend een chirurgisch apparaat of systeem ook mag lijken, de sleutel tot het succes van deze geavanceerde technologie hangt af van de 'Heilige Drie-Eenheid' in uw plastisch chirurg: TALENT, OPLEIDING en ERVARING. Indien een van deze dingen ontbreekt, dan kan alles, hoe geavanceerd ook, grondig misgaan!

Informatieve film over liposuctie

Dr. Hoeyberghs laat zien hoe een liposuctie operatie gebeurd.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult