MACS lift & Mini Facelift

Informatie over de MACS lift & mini faceliftDe MACS lift en de Mini Facelift (ook wel genoemd de minilift of mini lift) zijn gezichtscorrecties die voornamelijk een verjongend effect hebben op de hals, de kaaklijn en de zogenaamde hamsterwangen, door de huid strakker te maken.

Na deze ingreep volgt een kort herstel met minimale zwelling, waarbij u na een week al probleemloos uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

Mini Facelift

Een Mini Facelift heeft levenslang effect. Natuurlijk houdt de minilift het verouderingsproces niet tegen, maar tien jaar na de mini facelift zult u er ongetwijfeld veel beter uitzien dan wanneer u de ingreep nooit zou gehad hebben.

MACS lift

De MACS lift is een uitgebreide Mini Facelift waarbij er ook onderhuids weefsel wordt opgetrokken.

Het is een populaire plastische chirurgie ingreep voor zowel vrouwen als mannen tussen 40 en 50 jaar oud, afhankelijk van de veroudering van de huid.

Littekens

De littekens liggen in de haarlijn en zijn na 3 tot 6 maanden zo goed als onzichtbaar.

Een goed uitgevoerde MACS lift of Mini Facelift valt niet op

Hebt u ook wel eens dat u mensen ziet die "duidelijk" plastische chirurgie aan het gezicht hebben ondergaan? Zien zij er "te strak gespannen" uit? Moderne gezichtscorrectie heeft een natuurlijk ogend, verjongend resultaat met een strakkere huid, zonder dat het opvalt. Men ziet dat u er fris uitziet, maar het valt niet op dat dit door plastische chirurgie komt!

Andere gezichtscorrecties zijn:

Facelift

Veroudering van het voorhoofd - wat kunt u eraan doen?

Informatieve film over Facelift

Dr. Hoeyberghs informeert u over de Facelift mogelijkheden

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult