Liposuctie van de hals & kin

Liposuctie van de halsAls we ouder worden en meestal ook een paar kilo dikker, dan kan de huid onder de kin voller, ronder en plomper worden. Gelukkig kan dit doorgaans vrij eenvoudig verholpen worden met een liposuctie van de hals. Liposuctie verkleint de vetpocket onder de kin, de hals en de kaaklijn. Tegelijkertijd verstrakt de huid gedurende het genezingsproces, want de huid wordt teruggetrokken en zal de hoek tussen kin en hals herstellen. De recente ontwikkeling “Liposuctie van de hals en kin met huidverstrakking” versterkt nog dit aanspannend effect van de huid. Het laat tevens toe de rimpels in de onderste helft van de hals effectief te behandelen.

WAT KUNT U VERWACHTEN DE DAG VAN DE INGREEP?

Voor de ingreep

Deze procedure kan eenvoudig gebeuren onder plaatselijke verdoving, maar indien de patiënt dit wenst, kunnen we IVS - intraveneuze sedatie (roesje) toepassen.

Tijdens de ingreep

De kin- of halsliposuctie wordt gedaan via sneetjes direct onder het oor of net onder de kinpunt, waarna de chirurg onder andere een kleine hoeveelheid vet verwijderd. In het algemeen duurt deze ingreep een uur, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Na de ingreep

Wij brengen losse gaasjes aan om het eerste vocht op te vangen. Deze zal u de eerste 24u regelmatig moeten vervangen. U krijgt een drukverband mee, dat u 22 uur per dag moet dragen, gedurende 14 dagen. U bent minimaal, doch zichtbaar wat blauw gedurende hoogstens 2 weken na de kin liposuctie. Mannen voelen doorgaans meer kneuzingen dan vrouwen, door hun zwaardere baard en hogere bloedtoevoer in het gezicht. De meeste patienten kunnen normaal werken, mits dragen van het drukverband. Na het genezingsproces is het resultaat echt wel indrukwekkend.

Veroudering van de hals - lees hier wat u eraan kunt doen.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult