Huidverstrakking van de nek

Wat is een Liposuctie van de hals met huidverstrakking?

De hals is een delicaat deel van het lichaam waar de huid vaak gaat hangen, met of zonder teveel vet. Naarmate de huid van de hals ouder wordt, blijft er slechts een dun laagje vet over. Daarom was de hals niet ideaal voor traditionele liposculptuur, tenzij door een combinatie met een chirurgische uitsnijding van de huid om de hals strakker te trekken.

Deze methode werd ontwikkeld om specifiek de hals te behandelen, door een zachte aspiratie van vet en de bewezen uitstekende straktrekkende capaciteiten. Al werd de huidverstrakkings methode oorspronkelijk ontworpen voor de nek, kan het ook gebruikt worden voor andere kleine lichaamsdelen zoals bovenarmen, gynaecomastie (mannenborsten), binnenkant van de dijen en knieen.

COMBINATIEBEHANDELINGEN

Deze behandeling kan alleen uitgevoerd worden of als gelijktijdige voorbehandeling bij een Minilift of een open-halslift procedure. Het geeft deze ingrepen het voordeel van een bijkomende samen trekking van de huid.

Veroudering van de hals - lees hier wat u eraan kunt doen.

Informatieve film over de Nek Huidverstrakking behandeling

Dr. Hoeyberghs informeert u over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult