Facelift

Facelift

Na het 30ste levensjaar begint de huid langzaam te verouderen. Kenmerken van een verouderde huid zijn: slappe huid (weinig elasticiteit), droge huid of dunne huid in het gezicht of rimpels. Dit wordt nog eens versneld door intensieve blootstelling aan UV-licht/zonlicht en zwaar roken.

Wat te doen tegen rimpels? Bijvoorbeeld rimpels van de hals?

Een facelift is de ideale ingreep om de huid te verstevigen en strakker te maken. De meer zichtbare tekenen van veroudering worden weggenomen door de losse huid van het gezicht en nek aan te spannen. Door deze huidverstrakking wordt de klok een tijdje teruggedraaid; rimpels weg!

Bij de klassieke facelift wordt de huid van hals en wangen losgemaakt en strak getrokken in de richting van de haarlijn boven en achter het oor. Ingeval van overmatige ophoping van onderhuids vetweefsel onder de kin kan het zijn dat de plastisch chirurg een sneetje onder de kin moet maken.

De littekens vervagen binnen 3 tot 6 maanden.

Een goed uitgevoerde Facelift of MACS lift (Mini Facelift) valt niet op!

Hebt u ook wel eens dat u mensen ziet die "duidelijk" plastische chirurgie aan het gezicht hebben ondergaan? Zien zij er "te strak gespannen" uit? Moderne gezichtscorrectie heeft een natuurlijk ogend, verjongend resultaat doordat de tractie op de gelaatsweefsels in verticale richting loopt, in tegenstelling met de horizontale tractie van sommige oude technieken van facelifting.

Lees hier meer over een MACS Lift of Mini Facelift

Tip: mensen die willen afvallen, kunnen beter wachten met hun facelift tot ze hun gewenste gewicht hebben bereikt!

Veroudering van het voorhoofd of hals? - lees hier wat u eraan kunt doen.

 

Informatieve film over Facelift

Dr. Hoeyberghs informeert u over de Facelift mogelijkheden

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult