Buikwandcorrectie: ervaringen en informatie werkwijze

Buikwandcorrectie ervaringen en informatie werkwijzeEen buikwandcorrectie is een ingreep met een zeer hoge patienttevredenheid, omdat de buik opmerkelijk veel strakker wordt. U krijgt natuurlijk niet de buik van toen u 18 was, maar er is een zeer groot verschil met voor de operatie en vaak worden ontsierende striemen ook al dan niet totaal verwijderd met deze ingreep.

Beste buikcorrectie voor u?

U kunt natuurlijk veel lezen over al dan niet echte buikcorrectie ervaringen op plastische chirurgie forums. Maar het is zeer belangrijk dat u al uw vragen uitvoerig aan uw plastisch chirurg stelt bij uw consultatie om erachter te komen wat de beste buikcorrectie voor u is. Bespreek ook zeker uw verwachtingen van de buikcorrectie voor en na. Bent u achteraf toch nog wat vergeten? Maak dan een nieuwe afspraak of bel uw chirurg op.

Verdoving buikcorrectie

Deze ingreep gebeurt meestal onder een lichte slaapverdoving, afhankelijk van de wensen van de patient, en duurt gemiddeld slechts 1 uur. Vaak wil de patient deze ingreeep onder plaatselijke verdoving. Ook dit is geen enkel probleem!

Kosten buikwandcorrectie

Dr. Hoeyberghs is een zeer getalenteerd, maar vooral zeer ervaren chirurg en werkt met een klein, vast operatieteam in een zeer geavanceerd operatiekwartier. Hierdoor werkt hij gestructureerd en snel en kan hij de prijzen laag houden.

Herstel buikwandcorrectie

Hoelang duurt het herstel van een buikwandcorrectie? Door het gebruik van plaatselijke verdoving, al dan niet in combinatie met een lichte slaapverdoving herstellen de patienten veel sneller dan bij een lange ingreep onder volledige narcose. Bij een grote buikwandplastiek kunnen dagelijkse bezigheden al na een week tot 14 dagen hervat worden.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult