Dijbeenlift

Dijbeenlift:  Liposuctie en huidverstrakking van de dijen of bovenbenenDIJCORRECTIES: Dijlift - Liposculptuur of Huidverstrakking van dijen en bovenbenen

Bij opmerkelijk gewichtsverlies, na een zwangerschap of door veroudering neemt de elasticiteit van de huid aanzienlijk af. Hierdoor kan de binnenzijde van uw bovenbenen met overtollige slappe huid te kampen krijgen. Een dijbeenlift kan u hiervoor een uitweg bieden.

Een dijbeenlift kan in verschillende gradaties uitgevoerd worden:

  • Soms kan het voldoende zijn een gedeelte van de huid aan de binnen-bovenzijde van de dij weg te nemen.
     
  • Bij meer huidoverschot kan men een dijbeenlift uitvoeren, waarbij de chirurg over de gehele lengte van het bovenbeen huid en onderhuids weefsel wegneemt aan de binnenkant.

Vaak wordt de dijbeenlift gecombineerd (al dan niet terzelfdertijd) worden met een liposculptuur of Huidverstrakking ingreep.

De littekens van een dijbeenlift vervagen na ongeveer een jaar.

Informatieve film over liposuctie

Dr. Hoeyberghs laat zien hoe een liposuctie operatie gebeurd.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult